HydroBusiness en Colsen op Aqua Nederland Vakbeurs 2018

/ 0 Reacties / in Algemeen / Door

 

Op 13, 14 en 15 maart 2018 staat HydroBusiness voor het vijfde jaar op rij samen met Colsen op de Aqua Nederland Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem.

Duurzaam en kostenbesparend water zuiveren. De partners HydroBusiness en Colsen presenteren gezamenlijk innovatieve en duurzame wateroplossingen, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Denk daarbij aan het (energie) efficiënt zuiveren van afvalwater en dit geschikt maken voor hergebruik. Dit levert klanten forse waterbesparingen op en een kostenreductie op het lozen van afvalwater.

Met het zuiveringsproject bij VION in Boxtel laten de partners zien dat een geïntegreerde aanpak leidt tot een significante duurzaamheidsslag voor het overall productieproces. HydroBusiness neemt binnen de samenwerking de verantwoordelijkheid om projecten haalbaar te maken en succesvol te ontwikkelen. Zij financiert en exploiteert (afval) waterbehandelingsinstallaties (zoals bij VION). Colsen verzorgt de haalbaarheidsstudies, voert pilottesten uit en neemt het design and build van full scale installaties voor haar rekening. Gezamenlijk verzorgen de partners de hele keten van idee tot en met exploitatie. Colsen technologie maakt het mogelijk om organische verontreinigingen in het afvalwater om te zetten in hoogwaardig biogas. Daarnaast kunnen ook waardevolle nutriënten teruggewonnen worden uit afvalwater, die daarna weer als kunstmestvervangers ingezet kunnen worden. Door ook te sturen op een hoge effluent kwaliteit kan het gezuiverde water hergebruikt worden. Dit leidt nog eens tot extra besparingen en milieuwinst.

Wilt u weten wat er voor u te winnen is op het gebied van (afval)water? Bezoek ons dan op 13, 14 of 15 maart op standnummer M.107 van de Aqua Nederland Vakbeurs. U kunt een toegangskaart voor deze beurs aanvragen door te bellen of te mailen naar een van de secretariaten: HydroBusiness: 076 – 572 77 50 / info@hydrobusiness.nl of Colsen: 0114 – 31 15 48 / info@colsen.nl. Digitaal inschrijven? Klik hier.

Plaats een reactie