Vacature Operator waterzuivering

 

Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij bijdragen aan duurzame wateroplossingen? Bewust bezig zijn met hergebruik en circulariteit? Zit jij op je plek in een organisatie waarin je de ruimte krijgt om je eigen planning te bepalen en te leren van enthousiaste collega’s met passie voor water? Reageer dan nu op de vacature voor operator waterzuivering.

Wat ga je doen?

Als operator ben je verantwoordelijk voor zowel het technisch als technologisch functioneren van diverse (industrie)waterzuiveringen op verschillende locaties. Hierbij werk je samen met een team professionals met veel kennis en ervaring.

Waarmee maak jij het verschil?

Steeds meer bedrijven zoeken naar oplossingen om water te kunnen hergebruiken of water te gebruiken. Als operator waterzuivering ben je in staat om de klant te laten vertrouwen op water dat geschikt is voor industriële toepassingen. Ook het verduurzamen van watergebruik wordt steeds belangrijker. Vanuit jouw rol kun je hier een substantiële bijdrage aan leveren. Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde MBO+ opleiding in technische/technologische richting (bij voorkeur procestechnologie).
  • In het bezit van NEN 3140, ATEX basis, VCA VOL en Techniek Afvalwaterzuivering (TAZ).
  • Affiniteit met zowel procestechniek als procestechnologie.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in regio Oost-Brabant of Noord-Limburg.

Wie zijn wij?

Waterbesparing, beschikbaarheid en hergebruik van water wordt steeds belangrijker. HydroBusiness heeft hierin een belangrijke taak. Ze adviseert, ontwikkelt en ontwerpt, financiert, realiseert en exploiteert waterzuiveringsinstallaties voor de levering van industriewater, de behandeling van industrieel water en van watertransport- en distributienetten. Je gaat werken in een organisatie met een prachtige missie, namelijk het verduurzamen van watergebruik. Bij ons mag je jezelf zijn. Sterker nog, we stimuleren dat je jezelf kunt zijn binnen de organisatie. We vinden het belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Duurzaamheid is de groene draad door ons werk heen. Daar hoort ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers bij.

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. HydroBusiness biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Pas je niet geheel in bovenstaand profiel maar lijkt het je een geweldige uitdaging? Laat het ons weten. Wij geloven namelijk dat je met de juiste mindset ons en onze klanten kunt helpen. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te bekijken of jouw wensen en vaardigheden passen bij de functie en HydroBusiness als organisatie.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Tessa Hogerbrug via telefoonnummer 076 572 77 87. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur dan je motivatie en CV naar tessa.hogerbrug@hydrocaregroep.nl of per post naar HydroBusiness B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Tessa Hogerbrug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.