Omdat geen situatie of overeenkomst identiek is, maakt HydroBusiness met alle klanten maatwerkafspraken. In de overeenkomst kunt u teruglezen welke opzegtermijn is afgesproken, net als afspraken over de wijze waarop u moet opzeggen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 076 572 77 50.

Wij hanteren geen vaste prijzen, omdat geen installatie hetzelfde is en we het juist belangrijk vinden om afspraken te maken die aansluiten op de situatie van de individuele organisatie. Op basis van de gemaakte afspraken ontvangt u periodiek een factuur. Jaarlijks wordt het tarief conform het contract geïndexeerd.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 076 572 77 50.

Geen contract bij HydroBusiness is hetzelfde, om de eenvoudige reden dat elke installatie uniek is. De overeengekomen samenwerking met financiële afspraken, wordt vertaald naar periodieke facturen die u van HydroBusiness ontvangt. Controleer altijd het factuurbedrag en maak dit vervolgens binnen de betalingstermijn over naar NL31 RABO 0147 7519 34 onder vermelding van het kenmerk op de factuur.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 076 572 77 50.

Productie van industriewater of het zuiveren van afvalwater is voor u geen core-business. Desalniettemin vraagt het exploiteren en onderhouden van een installatie wel heel veel aandacht. Immers wilt u dat de kwantiteit en kwaliteit altijd gegarandeerd is. Vertrouw de exploitatie daarom toe aan HydroBusiness, een expert op dit gebied.

U kunt ons bereiken via:
Adres
Minervum 7181
4817 ZN Breda

Postadres
Postbus 3238
4800 DE Breda
T: 076 572 77 50
F: 076 572 77 77
E: info@hydrobusiness.nl

Heeft u vragen over uw bestaande installatie? Neem dan contact op met Toine van Aard (exploitatiemanager). Wilt u weten of een zuiveringsinstallatie ook voor uw organisatie interessant is? Neem dan contact op met Joost Smetsers (accountmanager).

Van HydroBusiness mag u een flinke dosis kennis en ervaring verwachten. Bovendien is onze organisatie herkenbaar aan de platte organisatiestructuur en een gedreven karakter. U ziet dat terug in onze servicegerichtheid, betrokkenheid en optimale bereikbaarheid. Het is ons doel om op prettige wijze duurzaam met u samen te werken. Die intentie voelt u steeds wanneer u met ons in gesprek bent.

Industriewater is een verzamelnaam van diverse soorten water van verschillende kwaliteiten, die geen drinkwater zijn.

De keuze voor het gebruik van industriewater heeft vaak te maken met duurzaamheidsoverwegingen. Om die reden wordt voor de productie vaak gekozen voor oppervlaktewater of regenwater.