Bedrijventerreinen

Op elk bedrijven terrein heeft een groot aantal individuele bedrijven een vergelijkbare behoefte als het aankomt op utilities, variërend van gas, water en elektriciteit tot stoom en bluswater. Vaak is het niet haalbaar om als bedrijf zelfstandig een zuivering te plaatsen. In een collectief lukt dit echter wel. Door middel van collectieve oplossingen voorziet HydroBusiness inmiddels een breed scala aan bedrijven van:

– Industriewater
– Demiwater
– Bluswater
– Gietwater

HydroBusiness heeft in het verleden succesvolle projecten afgerond voor het inzamelen en zuiveren van afvalwater. Daarnaast kan het afvalwater met restwarmtestromen van het ene bedrijf juist weer interessant zijn voor een ander bedrijf.
Of u nu namens een gemeente, waterschap, projectontwikkelaar of een individuele organisatie interesse heeft in een collectieve watervoorziening: wij bieden altijd een oplossing op maat.

Project industriewater bedrijventerrein Moerdijk

Voor de productie van 6 miljoen m³ industriewater per jaar wordt water uit de spaarbekkens van de Biesbosch gebruikt. Deze bekkens worden weer aangevuld met water uit de Maas. HydroBusiness levert dit industriewater aan bedrijventerrein Moerdijk. Voor een groot aantal industriële processen wordt dit industriewater gebruikt zoals voor koelen, spoelen en reinigen. More

Project industriewater bedrijventerrein Moerdijk

Project industriewater bedrijventerrein Roerstreek

Op bedrijventerrein Roerstreek Noord in Roermond bevinden zich verschillende grote waterverbruikers, onder andere AkzoNobel Functional Chemicals, met specifieke waterbehoeften en een gezamenlijk verbruik van 1.1 miljoen m³ water per jaar. Bedrijven besparen fors op de waterkosten door aansluiting op het industriewaternet van HydroBusiness én het milieu wordt hiermee minder belast. More

Project industriewater bedrijventerrein Roerstreek