Gietwater

Gietwater
Gietwater

Glastuinbouw kan niet zonder kwalitatief gietwater. Niet alleen komt de goede kwaliteit van het gietwater de teelt ten goede, bovendien helpt het de tuinders ook om zo eenvoudiger aan de emissienormen te voldoen.

Collectiviteit is een absolute trend bij tuinders, waaronder het gebruik van collectief gietwater. Hierbij maken meerdere tuinders gezamenlijk gebruik van één zuiveringsinstallatie waarmee regen-, grond- of oppervlaktewater wordt gezuiverd tot gietwater. De verwezenlijking van een dergelijke (collectieve) zuiveringsinstallatie vraagt om een aanzienlijke investering waarbij ook de nodige kennis onmisbaar is.

HydroBusiness beschikt over alle middelen en kennis die nodig zijn om een (collectieve) zuiveringsinstallatie te ontwerpen, bouwen, financieren en exploiteren.

Wilt u alleen het dagelijkse beheer aan ons uitbesteden, dan kan ook. We onderscheiden vier vormen van exploitatie ondersteuning:

Service level 1
Technologische uren die vrij besteedbaar zijn.

Service level 2:
Technologische uren, inzetbaar op afgesproken tijden.

Service level 3
Volledige exploitatie in een 8/5 constructie.

Service level 4
Volledige exploitatie inclusief een 24/7 storingsdienst.


Project Kievitsakker Gietwatervoorziening

Het kastuinbouwgebied Kievitsakker te Someren is door ondernemende tuinders ontwikkeld. Hier is op 40 hectare grond in totaal 32 hectare kas gebouwd. HydroBusiness verzorgt de centrale gietwatervoorziening voor de tuinbouwbedrijven. More

Project Kievitsakker Gietwatervoorziening