Werken bij HydroBusiness

HydroBusiness bestaat uit een team van 10 medewerkers. Het team kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en sterke betrokkenheid.

Van onze medewerkers verwachten wij verantwoordelijkheidsgevoel, pro-activiteit en een flexibele en professionele houding richting onze opdrachtgevers waarmee we een langjarige samenwerking aangaan.


Vacatures

Vacature Operator waterzuivering


Open sollicitatie

Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar hrm@hydrocaregroep.nl of per post naar HydroBusiness B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Sylvia Kradolfer.


Stressgedrag bij werknemers

Sylvia Kradolfer, Manager HR/DI van Hydreco, over het omgaan met stressgedrag bij werknemers.

Klik op de afbeelding voor de video.

 

Duurzame inzetbaarheid
De arbeidsmarkt piept en kraakt, en als we niet uitkijken gaat steeds meer personeel dat ook doen. Fysiek belastend werk kan de inzetbaarheid van vooral oudere medewerkers flink beperken, terwijl mensen juist langer moeten doorwerken en iedereen zo hard nodig is op deze arbeidsmarkt. In de podcast “Werkwoord” van WerkgeversServicepunt West-Brabant spreekt HR-manager Sylvia Kradolfer over duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat ouder personeel fit, vitaal en inzetbaar blijft? En welke creatieve oplossingen zijn er om de belasting op oudere medewerkers te verminderen?